De Kweekgids Voor Cannabis door Royal Queen Seeds
- Stap voor stap wiet kweken
- Basisprincipes van het kweken van cannabis
- Je zaden uitkiezen
- Hoe moet je zaden ontkiemen?
- Het vegetatieve stadium van cannabis
- De bloeifase van cannabis
- Cannabis oogsten
- Knippen, drogen en uitharden
- Potten en aarde kiezen
-
Binnen kweken
- Een Compleet Overzicht Van Het Binnen Kweken Van Wiet
- Cannabis Kweek Tips: Hoe Binnen Kweeklampen Op Te Stellen
- Hoeveel Wietplanten Kun Je Per Vierkante Meter Kweken?
- Binnen cannabis kweken: Relatieve luchtvochtigheid en temperaturen
- Cannabis Hydroponics Kweken
- Microkweken van Wiet: Geweldige Toppen Kweken in Kleine Ruimtes
- Buiten kweken
- Hoe moet je autoflowering cannabis kweken?
- Cannabisnutriënten en pH
- Problemen met cannabis oplossen: voedingsstoffen
-
Problemen met cannabis oplossen: teelt
- Ontkieming Van Cannabiszaad - Handleiding Bij Problemen
- Hoe behandel je Pythium (wortelrot) bij wietplanten?
- Traag groeiende wietplanten: zo los je het op
- Wat Moet Je Doen Met Lange, Uitstrekkende Zaailingen Van Cannabis?
- Cannabis Water Geven: Wat Te Doen Als Je Te Veel Of Te Weinig Water Hebt Gegeven
- Inzicht In Mannelijke, Vrouwelijke En Hermafrodiete Wiet
- Het herkennen en behandelen van veel voorkomende Cannabiskwalen
- Hoe breng je een zieke wietplant weer tot leven?
- Hoe Voorkom Je Beschimmelde Wiet Tijdens het Drogen en Uitharden?
- Hoe Voorkom En Behandel Je Droge En Breekbare Cannabis Blaadjes?
- Wat Cannabis Bladeren Je Kunnen Vertellen
- Gele Cannabis Bladeren
-
Kweekverslag cannabissoorten
- HulkBerry Automatic Kweekverslag
- Kweekverslag Blue Cheese Auto
- Kweekverslag Purple Punch Automatic
- Kweekverslag Triple G Automatic
- Kweekverslag Do-Si-Dos Automatic
- Kweekverslag Green Gelato Automatic
- Kweekverslag Haze Berry Automatic
- Kweekverslag Purple Queen Automatic
- Kweekverslag Cookies Gelato Automatic
- Kweekverslag Sherbet Queen Automatic
- Kweekverslag Sweet Skunk Automatic
- Kweekverslag Medusa F1
- Het trainen van cannabisplanten
-
Tips voor het kweken van wiet
- Anatomie van de Cannabisplant: van de Onderkant tot de Top
- Bewaren van zaden
- Hoeveel Zonlicht Hebben Cannabisplanten Buiten Nodig Om Te Groeien?
- Hoe beheers en voorkom je strekken bij cannabisplanten?
- Hoe En Wanneer Moet Je Wietplanten Verpotten?
- Wat Te Doen Als Je Cannabis Planten Te Lang Worden
- Moet Je Je Zorgen Maken Over Paarse Of Rode Cannabisstengels?
- Wat Te Doen Als Wietplanten Binnen Niet Bloeien?
- Hoe Kun Je Je Cannabisplanten Tegen Hittestress Beschermen
- Waaraan Zie Je Dat Je Vrouwelijke Cannabisplant Is Bevrucht?
- Therapeutische wiet kweken
- Bud washing: hoe je wiettoppen reinigt
Hoe te beginnen met het kweken van cannabis
Voor het eerst cannabis kweken: een gids voor beginnelingen.
Inhoud:
Eindelijk heb je de knoop doorgehakt en besloten thuiskweker te worden. Maar hoe pak je dat aan? Wees gerust! Wij hebben een handleiding voor je waarin je alles leest wat je moet weten. Ontdek hoe je kweekt als een pro!
LEES KWEEKGIDSEN EN VERDERE INFORMATIE
Als je staat te popelen om zelf wiet te kweken, heb je al één stap in de goede richting gezet door deze kweekgids te lezen. Ook als je al die technische benamingen nog niet helemaal begrijpt, is het handig meer te weten te komen over thuiskweken. Dan weet je namelijk wat je te wachten staat als je een kweek gaat opzetten.
Net als veel dingen in het leven, baart oefening kunst. Behalve deze kweekgids, helpt Royal Queen Seeds je graag met zijn blog. Deze staat tjokvol relevante informatie. Je vindt er tips en handigheidjes over het kweken en alles wat daarbij komt kijken. Ook is het handig je te verdiepen in de onderstaande blogs om meer te weten te komen over andere informatiebronnen. Hier kom je een heel eind mee:
• 7 YouTube-kanalen die elke stoner zou moeten bekijken
• 10 essentiële apps voor elke blower en kweker
• De Top 10 Boeken over Cannabis
Wil je met andere kwekers in contact komen en wat van ze opsteken, bezoek dan populaire kweekforums voor persoonlijke adviezen. Je kunt hier overleggen met beginnende en gevorderde telers en elkaar advies geven, zodat iedereen er wat van leert. Neem echter niet altijd alles serieus, want de verstrekte informatie is zelden geverifieerd.
Als puntje bij paaltje komt, zul je echter zien dat het kweken in de praktijk altijd onverwachte obstakels met zich meebrengt. Bereid je dus goed voor en zorg dat je op de hoogte bent van onderstaande belangrijke factoren!
SELECTEER DE JUISTE CANNABISZADEN
Cannabisplanten groeien natuurlijk niet zomaar; je zult eerst aan zaadjes moeten zien te komen. Gelukkig kun je profiteren van de hoogwaardige cannabiszaden uit ons assortiment. Deze zijn getest op kwaliteit en bieden de beste kiempercentages van de markt.
Nu wordt het echter lastig; je zult een geschikte cannabisvariëteit moeten selecteren. Laat je door het overweldigende aanbod van cannabiszaden niet van de wijs brengen. Om je te helpen de mogelijkheden af te wegen, kijken we eens naar de grootste verschillen tussen indica's en sativa's.
INDICA
Indica's blijven laag en gedrongen, hebben een brede steel en breedvingerige waaierbladeren. Ze kennen een relatief korte bloeiperiode en hebben grote, compacte toppen. Sommige stoners noemen indica's ook wel rokertjes voor in de avond. De planten genereren namelijk vaak een ontspannende stone.
Andere effecten waar indica's je vaak mee verrassen:
- Couchlock
- Sedatie
- Vreetkick
- Fysieke stone
- Intense ontspanning
Onze meest geliefde indica-variëteiten zijn: ICE, Northern Light, Blue Mystic, O.G. Kush.
-
INDICA
- Couch-lock
- Chilling
- Appetite
- Body High
- Deep relaxation
- Sleep Aid
- Pain + Nausea Relief
- Stress + Anxiety Relief
-
SATIVA
- Energy
- Stimulating
- Head High
- Uplifting
- Creativity
- Fight Depression
-
INDICA / caratteristiche
- Couch-lock
- Chilling
- Appetite
- Body High
- Deep relaxation
- Sleep Aid
- Pain + Nausea Relief
- Stress + Anxiety Relief
-
SATIVA
- Energy
- Stimulating
- Head High
- Uplifting
- Creativity
- Fight Depression
SATIVA
In tegenstelling tot indica's worden sativa's vrij hoog, hebben ze smalvingerige waaierbladeren en lange stelen. Bovendien duurt de bloeiperiode langer dan bij indica-planten. Daarbij zijn de effecten eerder energiek dan sederend te noemen.
Andere effecten waar sativa's bekend om staan:
- Spirituele stimulatie
- Fysieke energie
- Creativiteit
- Euforie
Onze meest geliefde sativa-variëteiten: Power Flower, Amnesia Haze, Haze Berry, Royal Moby.
Vandaag de dag kom je nog maar weinig strains tegen die voor 100% indica of sativa zijn. De meeste variëteiten zijn kruisingen; een genetische mengelmoes van zowel sativa's als indica's. Deze cultivars zijn ofwel indica- of sativa-dominant of kennen een 50/50-verhouding. De uiterlijke kenmerken en effecten van kruisingen hangen daarbij af van erfelijke en omgevingsfactoren. Laat je echter gerust leiden door indica- of sativakenmerken om de juiste strain te selecteren.
Hoewel er geen "allerbeste" keus bestaat voor het selecteren van een strain, kiezen beginners vaak voor indica's of indica-dominante strains. Die zijn namelijk makkelijker te verzorgen en bloeien sneller.
AUTOFLOWERING
Autoflowers elimineren de grootste complicaties als je cannabis kweekt. Hiervan zijn er zowel indica- als sativa-kruisingen, maar ze bevatten ook een ander type cannabis: Cannabis ruderalis. Dankzij dit genetisch materiaal trekken autoflowers zich niks aan van lichtschema's; ze gaan bloeien op basis van hun leeftijd. Dat is met traditionele fotoperiode-variëteiten wel anders. Daarbij blijven autoflowers vaak kleiner dan reguliere strains en dat is handig als je kweekruimte beperkt is. Wil je meer weten over het kweken van autoflowers? Lees dan ons blog Hoe teel je zelfbloeiende cannabis? Voor nu gaan we verder met het bespreken van traditionele wiet; feminized fotoperiode-strains dus.
KWEEKMEDIUM
Zodra je eenmaal je zaden hebt gescoord, ga je op zoek naar geschikte kweekpotten voor je potgrond. Daarbij kiezen de meeste mensen voor een inhoudsmaat van 7-11 liter. Er zouden wel afwatergaatjes in de bodem moeten zitten, zodat het overtollige water in staat is af te vloeien. Cannabisplanten houden niet van een voetenbadje.
Welke soort potgrond je zou moeten kiezen? In principe is het mogelijk universele grond te kopen, maar goedkope potgrondmixen zijn niet altijd ideaal voor cannabis. Sommige mixen bevatten te weinig voedingsstoffen en/of zijn niet luchtig genoeg. De potgrond zou goed belucht moeten zijn; dat komt de ontwikkeling van het wortelstelsel ten goede. Heb je hoogwaardige grond, dan is deze te verbeteren door er perliet doorheen te mengen; een soort vulkanisch glas dat lijkt op kattenbakkorrels. Dit maakt de aarde luchtiger en verbetert het afwateren.
Tegenwoordig zijn er ook speciale potgrondmixen voor cannabis; die zijn direct klaar voor gebruik. Deze mengsels bevatten voldoende goede voedingsstoffen om je planten gedurende de groeiperiode te voeden. Je hoeft de eerste weken dus geen extra nutriënten te geven. Hoogwaardige potgrondmixen bevatten ook reeds voldoende perliet.
Wat je absoluut niet zou moeten doen: aarde uit de tuin scheppen en als potgrond gebruiken. Daar zitten niet alleen de verkeerde voedingsstoffen in, maar de grond is waarschijnlijk ook verontreinigd met insecten, schimmels en andere narigheden die je niet in je kweekruimte wilt.
LICHT
Cannabisplanten hebben licht nodig voor de groei en wat extra tijdens de bloeiperiode. Je lichtinstallatie heeft grote gevolgen voor de kwaliteit van je oogst.
SOORTEN LAMPEN
In kweekshops en op het internet kom je uiteenlopende soorten kweekverlichting tegen - sommige voor de groeiperiode, andere voor de bloeiperiode en weer andere voor beide. Om de zaken zo simpel mogelijk te houden, kies je voor lampen die voor alle groeistadia geschikt zijn. De afgelopen jaren zijn LED-kweeklampen redelijk betaalbaar geworden. Deze zijn vaak een energiebesparend alternatief voor andere lampen, zoals HID-kweeklampen. Zorg er wel voor dat je "full spectrum"-lampen koopt of verlichting die om te schakelen is, zodat je makkelijk het spectrum verandert van de groei- naar de bloeiperiode. Als je niet al te sterke lampen nodig hebt, zoals voor zaailingen en jonge planten in de groeiperiode, is het ook mogelijk fluorescentielampen te gebruiken.
WATTAGE
Het wattage van je kweeklampen is ook een belangrijke factor. Voor het behalen van redelijke opbrengsten van goede kwaliteit, zou je minimaal moeten beschikken over een natriumlamp van 400-600W of een gelijkwaardige led. Er zijn ook sterkere lampen te koop, zoals van 1000 of 2000W, en minder sterke van 150-250W, maar een kweeklamp van 400-600W is een goed gemiddelde, waarmee je zonder al te veel stroomverbruik een goede opbrengst mag verwachten.
Een natriumlamp van 400W genereert ongeveer 200g wiet per m²; met een 600W-lamp is dat 300g. Dat zijn echter ook maar ruwe schattingen. Als je oogstgewicht hoger uitvalt, heb je mazzel. Ervaren kwekers zijn in staat met behulp van een 400W-lamp 300g/m² te oogsten en 400g/m² met een 600W-lamp onder gunstige omstandigheden.
Ga je kweeklampen aanschaffen, lees dan alle door de fabrikant vermeldde specificaties. Houd er ook rekening mee dat producenten van supergoedkope ledlampen de kwaliteiten van hun producten schromelijk overdrijven. Wil je zeker weten wat je voor lampen in huis zou moeten halen, meld je dan aan op een kwekersforum voor advies.
LICHTREGIMES
Tenzij je autoflowers kweekt, die je gewoon van zaad tot oogst 18-24 uur licht kunt geven, moet je voor elke groeifase een bepaald lichtregime aanhouden.
• Groeiperiode: 18-6
Je kunt de groeiperiode van je planten in principe eeuwig laten duren. In de praktijk gunnen kwekers hun cannabisplanten echter een groeifase van 3-4 weken of tot het moment dat hun wietplanten een bepaalde hoogte bereikt hebben. Het typische lichtregime voor deze periode is 18 uur licht en 6 uur duisternis.
• Bloeiperiode: 12-12
Voor de bloeiperiode schakel je de lampen over naar een 12-12-lichtregime. Zorg er wel voor dat je de "donkercyclus" niet verstoort, want dan gaan je planten mogelijk niet over tot de bloei.
Als je in een tijdschakelaar investeert, hoef je zelf niet telkens de lampen aan- en uit te schakelen.
LUCHTCIRCULATIE EN VENTILATIE
Als binnenkweker zou je voor een goede luchtcirculatie moeten zorgen om je planten gezond te houden.
AFZUIGERS
Hoewel ze niet zo belangrijk lijken te zijn als bijvoorbeeld je kweeklampen, hebben een uitgaande ventilator en een afzuiger (met actief koolstoffilter) veel invloed op je kweek. Cannabisplanten hebben koolzuurgas (CO₂) nodig om te groeien en dat halen ze uit de lucht.
Als je binnen kweekt en je hebt geen in- en uitgaande ventilatoren gemonteerd, dan verbruikt je plant vroeg of laat alle beschikbare CO₂. Wanneer dat gebeurt, vertraagt de groei en wordt de cannabisplant mogelijk zelfs ziek. Een afzuiger haalt de CO₂-arme lucht weg en vervangt deze automatisch door verse CO₂-rijke lucht.
Een bijkomend voordeel van een afzuiger met actief koolstoffilter is dat deze de geur van je cannabis tijdens de bloeiperiode neutraliseert. Dat komt goed uit als je onder de radar wilt blijven. Koolstoffilters hebben een buisje met geactiveerde koolstof, dat je aan je afzuiger koppelt. De filters hebben echter niet het eeuwige leven. Over het algemeen moet je ze na zo'n 5 oogsten vervangen.
LUCHTCIRCULATIE
Om ervoor te zorgen dat de inkomende verse lucht ook gelijkmatig wordt verdeeld, heb je één of meer ventilatoren nodig. Door de lucht te laten circuleren, zorgt een ventilator ervoor dat de CO₂, maar ook warmte en vochtigheid, gelijkmatig door de kweekruimte verspreid wordt. Dat leidt ertoe dat je kweeklampen minder warmte afgeven en het risico op schimmel afneemt.
Het is ook mogelijk een paar ventilatoren in de richting van je planten te laten draaien. Daardoor worden de stelen steviger, die zo meer steunen bieden aan zware toppen.
VOEDINGSSTOFFEN
Cannabisplanten hebben niet genoeg aan uitsluitend licht en liefdevolle aandacht. Je moet ook de juiste voedingsstoffen geven om ze goed te laten gedijen.
Afhankelijk van de fase waarin ze zich bevinden, hebben cannabisplanten behoefte aan verschillende voedingsstoffen. Tijdens de groeiperiode hebben ze vooral veel stikstof en kalium nodig en weinig fosfor. In de bloeiperiode reduceer je de stikstof, voeg je meer fosfor toe en gebruik je ongeveer evenveel kalium. Dat is ook de reden dat voedingsstoffen voor cannabisplanten vaak verkocht worden in (ten minste) twee aparte flacons - één voor de groei- en de andere voor de bloeiperiode.
We zeggen het echter nog maar een keer: je hoeft de zaken niet ingewikkelder te maken dan noodzakelijk. Als je binnen kweekt, je planten 4 weken in de groeiperiode houdt en een potgrondmix gebruikt waarin alles zit wat ze nodig hebben, hoef je tijdens de groeifase geen voedingsstoffen meer te geven. Dat hoeft dan pas tijdens de bloeiperiode; dan hebben je dames behoefte aan andere nutriënten.
STIKSTOF, FOSFOR, KALIUM (NPK)
Meststoffen en voedingsmiddelen voor cannabis bestaan uit drie macro-voedingsstoffen: stikstof, fosfor en kalium. Ze bevatten tevens micro-voedingsstoffen, zoals ijzer en calcium. De verhouding stikstof, fosfor en kalium wordt op de middelen vaak weergegeven met een cijfercombinatie, zoals 3-1-6 of 0-4-5. Dat heeft betrekking op de hoeveelheid N-P-K (stikstof, fosfor, kalium). Zoals gezegd, zijn stikstof en kalium van levensbelang tijdens de groeiperiode. In de bloeiperiode hebben je planten vooral behoefte aan fosfor.
Onthoud dat zaailingen en prille plantjes andere behoeften hebben dan grote en energieke planten. Zo hebben zaailingen weinig (tot geen) nutriënten nodig. Het aanbieden van teveel voedingsstoffen is een veel gemaakte beginnersfout. Het beroerde is dat de symptomen van een zieke plant die teveel nutriënten krijgt, nogal lijken op die van een ondervoede cannabisplant, zoals vergeelde waaierbladeren. Als je met je planten tegen problemen aanhikt, is het verstandig ze grondig te "spoelen" (zie hieronder), waarna je ze de aanbevolen voedingsstoffen geeft.
PH
De pH-waarde van je water/voedingsoplossing is van levensbelang voor een goede opname van voedingsstoffen. Nutriënten veranderen de pH van je water en potgrondmix enigszins; sommige meer dan andere. Als je op een aardemengsel kweekt, zou de pH-waarde tussen de 6 en 7 moeten liggen. Wanneer de pH afwijkt, is je plant mogelijk niet meer in staat voedingsstoffen op te nemen, ook als die wel aanwezig zijn. Dat noemen we ook wel een voedingsstoffen-blokkade. Dit heeft uiteindelijk mogelijk tot gevolg dat je cannabisplant ziekteverschijnselen gaat vertonen of dat de groei gaat haperen. Houd dus altijd de pH-waarde van je kweek in de smiezen en pas eventueel je water/voedingsoplossing aan met "pH Up"- en "pH Down"-producten.
WATER
Ook verkeerd water geven behoort tot de geijkte beginnersfoutjes. Vaak bewateren beginnende kwekers hun planten te veel en dat leidt soms tot problemen; van schimmelgroei tot invasieve pestbeestjes.
Correct water geven hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn. Het is daarbij altijd beter minder frequent te bewateren dan te vaak. Laat de aarde tussen waterbeurten door gerust wat uitdrogen. Hoe je weet wanneer het zover is? Daar zijn verschillende handigheidjes voor. Ten eerste: steek je vinger 3cm in de aarde. Als die niet nat aanvoelt, geef je water. Nog handiger is het om het gewicht van je kweekpotten eerst droog en vervolgens nat in te schatten. Voelt een kweekpot weer licht aan, dan weet je dat het tijd is voor een waterbeurt. Nogmaals, je planten zijn beter bestand tegen te weinig water dan een overvloed.
SPOELEN
Spoelen is niets anders dan het geven van water met een aangepaste pH-waarde aan je cannabisplanten. Er zijn twee redenen waarom kwekers ervoor kiezen om te spoelen:
• Spoelen omdat de planten ziek zijn
Als je je cannabisplanten minerale voedingsstoffen geeft, hopen er zich na verloop van tijd zouten op in de aarde. Dat beïnvloedt soms de pH-waarde negatief en maakt de grond te zuur. Dit heeft tot gevolg dat je planten ziek worden en geen voedingsstoffen meer opnemen. Om de zouten eruit te spoelen, giet je tweemaal de inhoudsmaat van je pot aan schoon, pH-aangepast water over de aarde. Als je dat gedaan hebt, wacht je tot de grond weer is ingedroogd en geef je de planten de aanbevolen voedingsstoffen. Nu maar hopen dat ze zich herstellen!
• Spoelen voor de oogst
Veel kwekers geven er de voorkeur aan hun planten voor de oogst een spoelbeurt te geven. Hierdoor was je als het ware alle achtergebleven minerale zouten uit de aarde, waarna de cannabisplanten de opgeslagen voedingsstoffen in hun bladeren gaan gebruiken. De achterliggende gedachte is dat dit het smaakprofiel van je wiet ten goede komt. Als je voor de oogst gaat spoelen, stop dan met het geven van voedingsstoffen en geef de laatste 1,5 tot 2 weken uitsluitend water met een aangepaste pH-waarde.
CONCLUSIE
Het lijkt allemaal wat overweldigend als je net begint met het kweken van cannabis. Maar geen paniek, als je je draai eenmaal hebt gevonden, valt alles op z'n plek! Vergeet niet dat ook broodkwekers ooit zijn begonnen als beginners. Foutjes liggen altijd op de loer en je zou je door wat tegenslag niet van de wijs moeten laten brengen. Denk maar zo: van je fouten kun je leren. Binnen no-time ben je een volleerd kweker!
Grow Guide Zoekmachine
- Stap voor stap wiet kweken
- Basisprincipes van het kweken van cannabis
- Je zaden uitkiezen
- Hoe moet je zaden ontkiemen?
- Het vegetatieve stadium van cannabis
- De bloeifase van cannabis
- Cannabis oogsten
- Knippen, drogen en uitharden
- Potten en aarde kiezen
-
Binnen kweken
- Een Compleet Overzicht Van Het Binnen Kweken Van Wiet
- Cannabis Kweek Tips: Hoe Binnen Kweeklampen Op Te Stellen
- Hoeveel Wietplanten Kun Je Per Vierkante Meter Kweken?
- Binnen cannabis kweken: Relatieve luchtvochtigheid en temperaturen
- Cannabis Hydroponics Kweken
- Microkweken van Wiet: Geweldige Toppen Kweken in Kleine Ruimtes
- Buiten kweken
- Hoe moet je autoflowering cannabis kweken?
- Cannabisnutriënten en pH
- Problemen met cannabis oplossen: voedingsstoffen
-
Problemen met cannabis oplossen: teelt
- Ontkieming Van Cannabiszaad - Handleiding Bij Problemen
- Hoe behandel je Pythium (wortelrot) bij wietplanten?
- Traag groeiende wietplanten: zo los je het op
- Wat Moet Je Doen Met Lange, Uitstrekkende Zaailingen Van Cannabis?
- Cannabis Water Geven: Wat Te Doen Als Je Te Veel Of Te Weinig Water Hebt Gegeven
- Inzicht In Mannelijke, Vrouwelijke En Hermafrodiete Wiet
- Het herkennen en behandelen van veel voorkomende Cannabiskwalen
- Hoe breng je een zieke wietplant weer tot leven?
- Hoe Voorkom Je Beschimmelde Wiet Tijdens het Drogen en Uitharden?
- Hoe Voorkom En Behandel Je Droge En Breekbare Cannabis Blaadjes?
- Wat Cannabis Bladeren Je Kunnen Vertellen
- Gele Cannabis Bladeren
-
Kweekverslag cannabissoorten
- HulkBerry Automatic Kweekverslag
- Kweekverslag Blue Cheese Auto
- Kweekverslag Purple Punch Automatic
- Kweekverslag Triple G Automatic
- Kweekverslag Do-Si-Dos Automatic
- Kweekverslag Green Gelato Automatic
- Kweekverslag Haze Berry Automatic
- Kweekverslag Purple Queen Automatic
- Kweekverslag Cookies Gelato Automatic
- Kweekverslag Sherbet Queen Automatic
- Kweekverslag Sweet Skunk Automatic
- Kweekverslag Medusa F1
- Het trainen van cannabisplanten
-
Tips voor het kweken van wiet
- Anatomie van de Cannabisplant: van de Onderkant tot de Top
- Bewaren van zaden
- Hoeveel Zonlicht Hebben Cannabisplanten Buiten Nodig Om Te Groeien?
- Hoe beheers en voorkom je strekken bij cannabisplanten?
- Hoe En Wanneer Moet Je Wietplanten Verpotten?
- Wat Te Doen Als Je Cannabis Planten Te Lang Worden
- Moet Je Je Zorgen Maken Over Paarse Of Rode Cannabisstengels?
- Wat Te Doen Als Wietplanten Binnen Niet Bloeien?
- Hoe Kun Je Je Cannabisplanten Tegen Hittestress Beschermen
- Waaraan Zie Je Dat Je Vrouwelijke Cannabisplant Is Bevrucht?
- Therapeutische wiet kweken
- Bud washing: hoe je wiettoppen reinigt
Categorieën
Grow Cannabis With RQS