.
Lekker en Snel Recept voor Cannabis-Hummus
Hummus kan gebruikt worden als tussendoortje, als dip, in een sandwich of op talloze andere manieren. Dit snelle recept biedt een twist aan je hummusrecept door de met cannabis verrijkte olie. Geniet ervan!
Hummus is over de hele wereld in allerlei variaties een populair gerecht. Dit smakelijke recept is makkelijk te maken en smaakt geweldig!
CANNABIS-HUMMUS
Voor 6 tot 8 Porties
Benodigdheden:
- Staafmixer of keukenmachine
- ¼ kop (biologische) tahin
- ¼ kop (biologische) citroensap, versgeperst zonder zaadjes
- 425 gram (biologische) kikkererwten uit blik, afgegoten en afgespoeld
- 2 teentjes knoflook
- 1/8 – ¼ kop Cannaolie – olie verrijkt met cannabis (afhankelijk van je gewenste sterkte en effect)
- ½ kop gemalen komijn
- 2 eetlepels water
- Zout en peper naar smaak
- Paprikapoeder
Bereiden:
Combineer het citroensap en de tahin in de keukenmachine. Mix 30 seconden.
Voeg kikkererwten, knoflook, cannaolie, komijn en water toe. Mix 1 minuut totdat het glad is. Voeg indien nodig meer water toe om de gewenste consistentie te bereiken.
Giet de hummus in een serveerschaal, bestrooi het met wat paprikapoeder en een beetje meer olie, dek het af en zet het in de koelkast om af te koelen voor later.
Geweldig met pitabrood, als een groentedip, op brood en meer. Geniet ervan!